E-post Twitter Instagram Facebook
OM MAKE SPACE GENOMFÖRDA PROJEKT BR FÖRENINGAR MEDIA
Har ni outnyttjad råvind inom er Brf som kan bli en eller flera fina lägenheter? Vill ni sälja en råvind, så är vi intresserad av att kika på den!
Att förädla en outnyttjad råvind inom Brf:en ger positiva effekter för hela Brf:en och medlemmarna.

Bland annat följande...
  • Ett direkt kapitaltillskott vid försäljning av den råa ytan.
  • Nya och långsiktiga intäkter via månadsavgifter.
  • Fler medlemmar som delar på styrelsearbetet och vård av fastigheten.
  • Förbättrat skick och ökad värdehöjning på hela fastigheten. Ofta kan även andra delar av fastigheten / eller annan gemensam infrastruktur förbättras i samband med bygget.
Har ni frågor och funderingar?

Jag kan hjälpa er i styrelsen att utvärdera vilka möjligheter er Brf har. Jag kan även hjälpa er att ta fram de beslutsunderlag ni behöver för ev stämmobeslut.

Jag bokar gärna in ett förutsättningslöst möte för att göra en första besiktning och utvärdera potentialen. Efter det är det lättare att fastställa hur vi tar frågan vidare.

Ni når mig enklast via ake@makespace.se eller mobil 0709 74 68 92.

Hälsning,
Åke Pettersson

Ex på referenser

Cigarrbutiken

Åke Pettersson och MAKE SPACE gjorde ett mycket bra jobb när de byggde om vår gamla butikslokal på Spannvägen 8 till en fin lägenhet. Det är alltid frågeställningar och krav på lösningar som dyker upp under ett så pass stort projekt som det här. Samarbetet mellan bostadsrättsföreningen och Åke och hans team fungerade mycket bra under hela projektet.

Jag kan därför rekommendera Åke och MAKE SPACE till andra bostadsrättsföreningar, som ska välja en köpare och entreprenör som levererar med kvalitet genom kunskap och engagemang när en "rå" yta ska byggas om till en bostad.

Mvh.
Claes Lindqvist
Styrelseordförande
BRF Säcken 2

Bageriet

När vi i Brf Gradsågen 2 beslutade att omvandla vår affärslokal (det gamla bageriet), ställdes vi inför alternativen att själva bygga om eller att sälja på rot. Vi valde vi till slut att sälja. Lokalen var så pass nedsliten att vi insåg att det skulle krävas ett oerhört omfattande arbete som vi varken hade kompetens eller tid att sköta själva. När vi hade bestämt oss för att sälja så var det givetvis viktigt för oss att hitta rätt köpare. Vi sökte någon som både kunde presentera en bra idé och hade haft stor framgång och bra referenser från tidigare projekt. Vi valde MAKE SPACE trots att de faktiskt inte lade det högsta budet, utan för att de helt klart presenterade den bästa idén och utöver det hade precis allt annat vi sökte.

Och det viktigaste; MAKE SPACE levererade också vad de lovade. Noggrant, professionellt och ambitiöst genomfördes projektet och resultatet, den nya lägenheten, blev oerhört lyckat. Vi är verkligen nöjda på alla plan. För utöver att lägenheten även fått stor i uppmärksamhet i media, så har också det personliga samarbetet med MAKE SPACE och Åke Pettersson och hans samarbetspartners fungerat alldeles utmärkt från start till mål.

Vi kan därför varmt rekommendera MAKE SPACE och Åke Pettersson till andra bostadsrättsföreningar som har för avsikt att sälja en outnyttjad yta som ska byggas om till bostad.

Mvh.
Kristian Nielsen
Ordförande
BRF Gradsågen 2

 


MAKESPACE AB
Åke Pettersson
Strömkarlsvägen 82
S-167 62 BROMMA
Sverige

ake@makespace.se +46 709 74 68 92
MAKESPACE arbetar med utveckling av råvindar till moderna lägenhet-/er för människor med krav på DESIGN & FUNKTION.  MAKESPACE väljer utifrån varje projekts specifika särart och kravbild den kompetens som behövs för att uppnå bästa möjliga resultat. MAKESPACE jobbar i första hand med fokus på projekt inom Stockholms stad. Vi letar även efter kommersiella lokaler för omvandling till bostadsyta.