från lokal till bostad

Expert på att lokalkonvertera

Vi köper råyta av Brf:er för att konvertera lokalen till bostadsrätt med fokus på design och funktion

figure

Lokalkonvertering, det är vår grej

Vi inspireras och drivs av en stark vision för de möjligheter som finns. De lägenheter vi producerar utformas alltid utifrån en djupodlad kunskap om projektets unika förutsättningar. För det handlar alltid om att utveckla bostäder som utgår från efterfråga.

Vi jobbar i ett nära samarbete med ett noga beprövat nätverk av arkitekter, entreprenörer, konsulter som vi efter många års samarbeten har ett stort förtroende för.Den ambitionen gör att vi alltid sträcker oss längre, tänker till mer och inte ger oss förrän vi uppnått vårt mål. Det vill säga, att ni är 100 % nöjda!

icon

Nördig arkitektur

Åke Pettersson. Founder of MAKE SPACE. Alltid varit lite ”nördig” för arkitektur och inredning. Är i grunden byggnadsingenjör och drömde tidigt om att bli arkitekt. Men blev istället ekonom med fokus på marknadsföring, media och varumärken. ”Men sen starten av MAKE SPACE har jag definitivt hittat hem och har tills dagsdatum producerat ca 30 st. lägenheter. Och vi har 100% nöjda Brf:er!"

Se vad vi har gjort
man med glasögon som sitter med en laptop

Håll dig uppdaterad!

På våra sociala kanaler lägger vi ständigt upp inspirerande innehåll. Kika in och lär dig mer om hur man på många olika sätt kan konvertera en yta till en bostad.

InstagramKontakta oss